Hallen tar sig

img_0772 (MMS)

Hallen tar sig


Börjar närma sig jaquzzi hos far min

img_0771 (MMS)

Börjar närma sig jaquzzi hos far min


Is på Lillå

Iskallt ute på loungen, iskallt i bilen, iskallt överallt.

Nu är äntligen en spegel inköpt till Lillå, den hittar tyvärr inte upp på väggen av sig själv dock. Vår borg limmar heller inte ihop sig själv. Energin är absolut inte på topp, men men, väntar på att powerkingens krafter ska sätta in. Nu fungerar iaf internet på mobilen så det kanske börjar dyka upp bilder här på bloggen igen (ja jag vet att den hamnat i koma)

På torsdag blir det nostalgi iaf, eftersom att jag älskar julen och är musikklassare sen barnsben så tar mor med mig på Fryx julkonsert. Sist jag såg den så satt jag och rös och nynnade med i stämmorna så fort det gick. Världens bästa mormor ska också följa med.

På lördag blir det julfest för MediaMarkt, tror grabbarna skulle ha något liknande men dom verkar inte riktigt lika ivriga. Härligt att man jobbar på söndag så att världen får veta hur jag kommer må.

Nu blir det lite fix med företaget, tror jag kände en liten kick av powerkingen så jag kanske inte somnar på golvet trots allt.

Go Lillå

Fan va duktiga vi är.

Både Lasse och jag har fipplat med våra banker idag vilket resulterade i dyra julklappar som Lars kan ge och själv så klippte jag kreditkortet, vilket fan va på tiden.

Med Burres nya Byråer och ny entrématta så kan vi snart bjuda in folk igen. Snart är det lön, vilket kommer uppskattas OERHÖRT.

Dax att njuta av kvällen!

RSS 2.0