SMS-inlägg

img_1021 (MMS)


Skräckmätaren som räknar kilometer tills m...

img_4378 (MMS)

Skräckmätaren som räknar kilometer tills man e soppatorsk...


Monopolligan

img_3892 (MMS)

Monopolligan


Köttberg

Grillade 2 kilo kotletter och 1 kg färsbiffar igår, tog inte många minuter innan grannen stack ut huvvet och klagade på oset. Grymt gott vart det iaf, nu finns det manlig föda till resten av veckan

Putsasig

Rast mellan körningarna så nu vart ogräset klippt (håret)

Fast n Furious 5 va över förväntan, och nu har Bulan vart med så många gånger så vi nästan tror han är en levande varelse.
Söndan va en av de få dagar som Ryman och jag hade ledigt samtidigt så vi tog lite tid för våra älsklingar och gav dom handtvätt och polering. Tog inte lång tid innan Ryman som mig själv gick runt och drog fingret på lacken för att hitta skavanker att polera på.
Kvällen kommer tillbringas åt köttgrillning, behövs matlådor och manlig föda.

Splended freeday

Idag har det vart riktigt ledigt.
Gårdagen bjöd på tabban och bmb med Matte och Nathalie, mycket trevligt. När vi skulle hem så tog vi första taxin vi kunde se, däri satt Hossein, världens gladaste taxichaffis. När vi bad om musik drog han på Abba på högsta volym och dansade med. Inte ofta jag har dricksat taxin, men igår vart den fanimej dricks.
Dagen har tillbringats i min onepiece, på kajen med sallad och på gräsmattan utanför med cola i vänster näve. Fint att få lapa lite sol så man inte ser ut som ett spöke mer.
Ikväll fortsätter den manliga biokavalkaden med Fast and the Furious 5... kanske en öl efter också.


Time 4 week-end

Nu har första veckan som leverantör/installatör (vad jag nu är) flygit förbi, grymt kul och bra har det gått med hjälp av liiite övertid... eller flex eller vad man nu ska kalla det.
Saker man kan kryssa för i "jag har gjort" listan för veckan:
Burit ner ett sidebyside på katakombtrappuppgångarna på Haga, blivigt bjuden på sockerkaka, fått ett brutalt blåmärke, gått upp sju varje morgon, blivit tidsoptimist och fått min onePiece! Stefan och jag fick våra vackra skönheter i veckan. Självklart har vi våra namn tryckta på framsidan.
FYI Bäst känsla är det att gå helt näck i den.

Annan curiosa, Lars är ute i skogen och leker krig för våra skattepengar i helgen och Tyko har bevisligen inte fulast bil i stan iaf(se bild)

Das helg

Då har jag börjat nya tjänsten, fick börja redan i fredags.

Fredagen kom jag till jobbet med meddelandet att jag ska börja köra ut på en gång, blev en intressant dag med tanke på att vi inte hade fått hem bilen till första körningen men allt löste sig med lite övertid. Sen sprang jag iväg och såg Thor me Tyko och co... kände mig lite tom efteråt, vet inte vad det var, det var en helt ok film men njaee...

Lördagen vart väldigt lyckad, vi körde grillning som spontant gick över till lite fest. God mat, trevligt sällskap och Heineken. Framåt ett tiden så var den chins-tävling, så vi får se om vi får något sånt där trevligt brev från Mimers störningsjour igen.
Söndagen gick i slapphetens tecken, jag vaknade mot tre-snåret (jag var ju tvungen att fira min lediga söndag). och glodde på film i princip resterande dagen, förrutom en kort sväng me MakePain.


RSS 2.0