Jag stog på balkongen och väntade på att n...

img_9315 (MMS)

Jag stog på balkongen och väntade på att nån skulle plumsa i.


Medarbetare ftw.

img_8455 (MMS)

Medarbetare ftw.


Tackarrr

img_7551 (MMS)

Tackarrr


Dagens i-landsproblem hos Meister Sebb. Ca...

img_2214 (MMS)

Dagens i-landsproblem hos Meister Sebb. Camilla:"osten är ju typ slapp? Så kan den ju inte vara..."


Bmb bokat

img_2183 (MMS)

Bmb bokat


Ny sida? Yes indeed, Meister Sebb is freak...

img_2204 (MMS)

Ny sida? Yes indeed, Meister Sebb is freakin awesome.


Gnider mig i ögonen, tar två klunkat cola ...

img_7031 (MMS)

Gnider mig i ögonen, tar två klunkat cola till... Men nej, det står faktiskt nåt billiknande vid mina tillbehör...


Torzdag

Helt otroligt hur man kan gå från att joddla av glädje när man får lön tills att man har tårar i ögonen när man betalar räkningar... jag hatar räkningar... det har jag iofs skrivigt här förut några gånger.

Eftersom jag nu klassar mig själv som frisk så drog Larre och jag och simmade en kilometer. Jag är faktiskt imponerad över mig själv som fortfarande kom under 30 minuter, trodde jag inte efter det här katastrofhalvåret av träning (eller brist på träning...)

För dom som vet vad jag fick i födelsedagspresent förra året så kan jag glädja er med att jag i år kommer ta i ännu mer. Eftersom att Tyko av helt vettiga skäl (jag är grymt ironisk) tagit bort alla nummer till flickor i sin telefon så var det inte det lättaste att komma i kontakt med "Angel" som ska hjälpa till.

Äntligen levebröd igen

Sådär ja, snart är det februari.

Hänt något i januari? Massor, tyvärr åkte jag på 39 graders feber och min sedvanliga hosta så jag missade vissa händelser. Men men, hosthelvetet funkade perfekt som deff. Efter att ha hostat upp det mesta av mina lungor och flera mornars maginnehåll så har jag gått ner fem kilo och börjat få tillbaka rutorna, blir perfekt till nästa plåtning bara jag håller upp det.

Marlene o Becka ska ha födelsedagsståhej så det vart plåtat också, lyckades få med Lars på en bild.

Nu ska vi glo på manliga filmer, kvällens rulle: Braveheart.


Hotellfrukost ftw

img_2712 (MMS)

Hotellfrukost ftw


För er yngre läsare så är detta en diskett...

img_3858 (MMS)

För er yngre läsare så är detta en diskett, en riktig floppy som nån sparat sina kära saker på och nu vill använda igen. Senast jag använde en sådan var när jag sparade "Andrés superSnapsViseHäfte" för att kunna snylta på faderns jobblaser... Detta var alltså 10 år sedan


Gadd

Nu har Pedro fått visa sina kunskaper irl på Micke, färg stog på agendat idag. Själv stod jag för färger och tillbehör samt ett nytt AC som verkade vara väldigt uppskattat.
Efter några timmar sa Mickes bakfulla kropp ifrån och började blöda som bara den såfort nålen nuddade skinnet.
Hunden verkade vara hyfsat van vid gaddnings-lätena iaf, va mer jag som såg fundersam ut.

Blev några bra bilder, enjoy!


MakePain

img_0276 (MMS)

MakePain


Äntligen har Micke styrt upp så att Vitt f...

img_9771 (MMS)

Äntligen har Micke styrt upp så att Vitt får mer dansbandsmusik och snuskiga skämt, välkommen Pelle!


SMS-inlägg

img_6863 (MMS)


Lilla prislappen

img_4570 (MMS)

Lilla prislappen


Isvandring

En av mina mardrömmar är att gå genom isen nån gång så idag gick vi självklart ut på isen. Finaste vädret på länge en ledig dag so why not. Gick till "Hotell Uttern" och drog av några kort, på väg tillbaka började det blåsa som i en sibirisk krigsfilm på mina öron.
Ikväll blir det göra smärta med kollegan och sen ett inledande gympass inför vårens tilltänkta fotografering, kommer inte ihåg sist jag lyfte vikter, men nu ska tuttarna få jobba igen.


Freakin idiots.

img_7400 (MMS)

Freakin idiots.


Lillå gör Lars ett år äldre, Batstu & Hylla

Då har man vaknat upp från nyårsaftonens bakfylla och vilket bättre sätt att börja året på än med lite nakna män?

Men först säger jag grattis till Lars som fyller ett år visare, ett år vackrare (mest pga hans fenomenala undercut) och ett år bättre. Mycket trevligt att det kom massa folk och gratulerade... jag låg tydligen däckad i sängen och vaknade upp när jag var tvungen att vara social.

Sen vart det lite bastu långt ut åt helvete. Av vad jag kommer ihåg så gick vi över is och grejer medans det enda jag tänkte på var att ta kort på Burre om han skulle råka gå igenom den... Vedeldat och flera grader varmt vart det, skönast var att vakna upp efter en natts darrande och vätskebrist. Att bota förkylning gör man tydligen inte med öl, bastu och nakenbad i snön btw.
Bilder finns enjoy.

Ja har tjatat på att få bort våra jävla blurayfilmer från mediabänken sen vi flyttade hit, helst ville jag gömma dom i skalmans skal eller liknande men efter 2 mot 1 beslut så har vi äntligen skaffat en blåstrålehylla under projjen... och jag är faktiskt nöjd.

Nån som undrar så går makePain.se riktigt jävla bra också, luktar fint när man har fler beställningar än man kan leverera.

sugna på naket nudå? Kan du gissa vems nakna kropp som är vems så får du inget pris, du får underkänt i allt.


Gott nytt Lillåååår

Många av mina vänner har flera gånger hört att jag hatar nyår, jag har slängt skumpaflaskor i stolpar och dampat ur totalt flera gånger. Men eftersom vi nu bor på Lillå så gjorde vi någonting annorlunda, och kommentarerna liknande "Den bästa festen ever! Helt sjukt!" har skapat ett väldans fint glädjerus i magen.

Efter en jävligt trevlig middag för kärnan så konstaterade vi att det var mörkt hemma hos den glosögda grannen under oss. Då gav jag mitt första nyårslöfte, festen ska vara igång till 5 på morgonen, och ingen jävla efterfest, jag menar riktig fest hela jävla vägen.

Jag nämnde att vi har en gasolvärmare nu så att det är rumstempererat ute på loungen? Tolvslaget vart mer än mäktigt kan jag lova, höll en fin nedräkning så Eskilstuna kunde höra att det var dax.

Gästspel från delar av Pumagänget dök upp också, dom hade så trevligt att dom kom tillbaka efter krogen för att hålla igång festen till morgonen. Va grymt trevlig stämning hela vägen, och dom som dampade ur slängde vi vänligt ut och tackade för visat intresse. Folk fyllde upp i princip alla de 106 kvadrat vi delar på och när volymen gick upp på över 75 (vi spelar vanligtvis inte högre än 55) och hela vadragsrummet fylldes med dansande och hoppande människor så var vi lätt sagt igång. Människor som dök upp under kvällen sa att vi hördes långt långt bort vilket inte har hänt sen störningsjouren besökte oss första gången.
Någon gång under kvällen så hände något med en badrumsdörr, är osäker på detaljerna men den lilla toaletten fick vara herrtoalett resten av kvällen.

Har haft en magisk nyårsafton, och mitt första nyårslöfte höll jag, klockan fem sänkte vi volymen och slutade hoppa på golvet.... och ja, vi bor kvar.

Vi på Lillå tackar alla deltagare och önskar gott nytt år!

RSS 2.0