The räck

Nu kan man göra 10 chins varje gång man går ut, man kan också hänga sig uppochner för världens bästa magträning.
Trevlig dag idag måste jag säga


Mycket gjort

Vaknade idag med nån kontig energi, fick för mig att idag ska jag det hända grejjer.
Åkte till Banken o fixade, åkte o handlade, fixade upp chinsräcket, städade sate, åkte och handlade mer, sen ner på stan och kollade in nya Gallerian med Sanna och kollade in Mist som Jonna chefar för. Vart en bra kväll. Fick upp gardinstången också.

Värt att notera är att ett av dom nya fiken i Igor har assköna fotöljer man kan sitta och fika i. Också värt att notera va att dom ställde ett band som spelade hissmusik på tokhög volym precis bredvid så man inte kunde prata där.
Såg en liten skymt av Junior i nya Tele2 butiken, sen hittade jag en ny skjorta och en ny tröja som fick följa med mig hem.


Lite förfest och lite val

Fredagen kommer få en egen uppsats i morrn, va redigt grymt på Tiesto.

Lördagen vart att studera konsten att ligga i en soffa och göra inget annat än att se på film och ta det lugnt, kommer faktiskt inte ihåg sist det hände. Framåt kvällen fick vi lite besök av trevligt folk som skulle bege sig till krogen, jag själv stannade hemma och fick skäll av halva Västerås för detta.

Den här dagen bestod självklart att utöva soffliggarkonsten lite mer, men sen tog jag mig till vallokalen. Det här valet var ju inte så svårt för mig så röstkorten vart blåa som himlen.
Stannade hos far min och städade undan lite i garaget, snodde självklart lite mat också. Mot kvällen var det bara att "Suit up" och bege sig till Meister Sebb för lite valvaka. Det var så ooootroligt nära att bli ett perfekt val om vi fått majoritet bara, sen att det finns spån som röstar på SD när dom inte ens kommer få stöd i något dom säger är ju bara tragiskt.


Soffa, täcke, film, dricka, popcorn. Mina ...

img_0632 (MMS)

Soffa, täcke, film, dricka, popcorn. Mina kompanjoner för dagen. Nu blir det Matrix på blåstråle.


TIESTO

Om 24 timmar står vi där...

Stefan har kämpat hela veckan för att få sin biljett, åkte till Stockholm och säkrade den ikväll. Stefan säger att han är lycklig för första gången.

Kommer bli en grym jävla kväll, 5 timmar av pulserande bas och ljus med Stefan och Meister Sebb!


Höstjacka!

img_0567 (MMS)

Höstjacka!


Fin helg

Helgen rusade förbi med jobb och trevligt folk på besök.

Lördagen spenderades med ett gäng festglada människor som för första gången satt inne i vardagsrummet. Sebbe visade sina barkunskaper galant, tog inte lång tid innan jag började bli "dum i huvvet". Vissa gick till Winy Beer (Win & Beer kanske det heter...) undertecknad gick till Månen och skakade mina lurviga.

Söndagsfilmen vart Snabba Cash hos Meister Sebb, vi glömde kaffet så det vart riktigt sömningt mot slutet, men riktigt bra film (andra gången jag såg den). Tyko och jag försökte få folket att ändra filmåsikt till Ironman 2 genom att spontant bryta ut i sång lite då och då, men det lyckades inte.

Scumbagh (Lars) och Snuffepuff (Johan) har övat hela helgen på Halo så dom ska kunna krossa motståndet ikväll när Halo Reach släpps. Vi håller tummarna inatt!


Grabbarna övar inför Halo Reach premiären,...

img_0561 (MMS)

Grabbarna övar inför Halo Reach premiären, Burre och jag övar på att dricka öl.


Freyday

Sitter och väntar på att man ska få skjuts från världens utkant (Skälby)

Blir en lugnt o fin kväll ser det ut som, jobbat hela dan och är nog inte hemma på en timme till.
I morrn ser det ut att bli en underbart fin uppsamling med folk på Lillå.

nu ska vi tydligen åka byebye...

Torsdag, inte ledig mer

Sådär.
Hatthyllan är äntligen uppe så man kan hänga av sig ordentligt, nu fattas bara höstjackan.

Vi har också fått en ny vän, han heter Herr 110" projektorduk och förgyller vardagsrummet när det blir för mörkt för att se mälaren om natten.

Eftersom att en av världens viktigaste kvinnor fyllde år idag (min mormor) så fick hon lite hjälp att kunna hitta in på Lillåbloggen. Lite fika gav energi för resten av dagen.

Christian som nu har jobb i metropolen fick lite hemmagjorda burgare och gott sällskap på Loungen så han överlever till nästa vecka, blir snart ordentliga träningspass på gymmet när han får tipsa träningen.


Lillå är förberett för höstjackor!

img_0556 (MMS)

Lillå är förberett för höstjackor!


Onsdagen avrundas med kaptenen på Lillå

img_0555 (MMS)

Onsdagen avrundas med kaptenen på Lillå


Nyss hemkommen, fick nästan allt gjort ida...

Nyss hemkommen, fick nästan allt gjort idag. Mat stod färdig att ätas när man kom hem. Life as it should be!


Börjar bli kallt som sagt, så nu vart det ...

img_0550 (MMS)

Börjar bli kallt som sagt, så nu vart det en ny höstjacka beställd.


Helt ok att va ledig från nu till fredag.

img_0549 (MMS)

Helt ok att va ledig från nu till fredag.


Mmmm, MM-frukost

img_0533 (MMS)

Mmmm, MM-frukost


Uppdate uppdate!

Sådär!
Ja, jag har vart skitkass på att uppdatera så nu kommer lite uppdate.

Burre och jag fick spontanryck att göra stuvade makaroner med falukorv, Lillåstyle, så vi åkte och shoppade loss. På in till lägenheten så märkte vi att någon hade ställt in sin cykel i trappuppgången... Lillåstyle.

Fredagen vart jävligt bra. Inhandlade lite smaker tioll vattenpipan och upptäckte att fastighetsskötarn ställt hit lampor som inte va billiga att köpa själva. Kom grymt trevligt folk och förhöjde kvällen som slutade på BMB med dans och min nya lek att ljuga folk rakt upp i ansiktet när dom verkar ointressanta.

Lördagen gick ut på att ta sig ut ur lägenheten utan att bli kvar i soffan till kvällen. Förberedde söndagens fotografering och fick en hel del gjort med företaget. Tur att man har en underbar mormor som bjuder på kvällsmat också så man slapp tänka på det.
Lördagskvällen gick i lite annorlunda tecken... medans folk förfestade och gick ut på krogen så stog jag och vaxade bilen. När det var klart vart det norsk Zombiesplatterfilm och nervös väntan på söndagen.

Efter någon timmes sömn så var det dax för fotograferingen, och det här har vi alltså planerat i 2-3 månader så det kändes. Som tur är så fick vi tag på helt rätt personer till jobbet, tack Ella, Raiana och Thomas för en riktigt grym plåtning. Ska sätta mig och redigera så fort jag bara kan! (Pärlan skötte sig också bra)

Efter en filmkväll hos MeiserSebb med sedvanlig kaffe i handen så somnade jag utan större problem när jag kom hem. I morgon börjar jakten på en hatthylla och den nya projektorduken ska snart få visa sig på Lillå.



Trasig

Helt trasig idag, mycke på jobbet och mycke överallt.

Larre & Burrito fixade gymkort och fick grymt bra hjälp med projektorduken som har pajjat på Kjell & Co (thx mannen du vet vem du är och måste komma till bioinvigningen)
Burre shoppade loss till klädbeståndet också.

Bästa kommentaren jag hörde idag på jobbet var:
"Nej du får inte åka fyrhjuling naken.... nej du får ta på dig kläder innan du går ut och åker fyrhjuling"
En tjej pratade allvar med sin son...

Vanlig kväll på Lillå

Efter att ha dyrkat kaffeguden på jobbet hela dagen för att hålla mig allert så känns det alltid lika underbart att komma hem.
Blondiie hängde med och verkade road över den manliga stämningen.
Ikväll serverade GordonBurre ett hopkok av kycklingfiléer i en utsökt blandning på en bädd av lång, rak, platt pasta.

Vi hade bara två avsnitt kvar av Solsidan tyvärr, att Felix är ett geni visste jag redan när han skapade Papi Raul och slängde fjortisar ut ur flygplan. Nu blir det väntan för att få skratta ihjäl sig till säsong två.

Lars har efter lätta påhopp skaffat ett redigt snyggt ställ för hans rak-kniv i ljuvaste AmericanPsychoStil. Den pryder nu badrummet.


RSS 2.0