Ett ljus i höstmörkret

img_0740 (MMS)

Ett ljus i höstmörkret


Far verkar äntligen blivigt smittad av mig...

img_0735 (MMS)

Far verkar äntligen blivigt smittad av mig, nu händer det grejer, för fyra dar sen var det ett badrum och ett till rum här.


Lördagsträning på Lillå!

img_0734 (MMS)

Lördagsträning på Lillå!


Fyyyy fan.... Mmmmm

img_0727 (MMS)

Fyyyy fan.... Mmmmm


Såhär ska inte ett filter till en torktuml...

img_0726 (MMS)

Såhär ska inte ett filter till en torktumlare se ut... Nu kanske tvätten blir torr igen


Efter en dag på jobbet väntar fläskfilé me...

img_0724 (MMS)

Efter en dag på jobbet väntar fläskfilé med trattkantareller och ris... Och cola på Lillå


Jag bad lagret packa en pall som en julgra...

img_0723 (MMS)

Jag bad lagret packa en pall som en julgran, här är resultatet!


Mot Örebro och Volvon

img_0722 (MMS)

Mot Örebro och Volvon


Idag har det gjorts nyttiga saker, i morgo...

img_0721 (MMS)

Idag har det gjorts nyttiga saker, i morgon blir Lillåborna kanske Volvoägare över vintern när Pärlan får vila.


Tillbaka på Lillå efter en tokbra helg

img_0717 (MMS)

Tillbaka på Lillå efter en tokbra helg


Helt ok hotellutsikt

img_0714 (MMS)

Helt ok hotellutsikt


SMS-inlägg

img_0711 (MMS)


Fuckin awesome!

img_0713 (MMS)

Fuckin awesome!


110" från och med nu

img_0707 (MMS)

110" från och med nu


GangztaLasse på IKEA, dax att shoppa igen

img_0703 (MMS)

GangztaLasse på IKEA, dax att shoppa igen


Upptvingad för morronmöte, inte min grej, ...

img_6699 (MMS)

Upptvingad för morronmöte, inte min grej, tur att servicekollegorna gör ett tråkigt möte till 3 timmar av skratt. Nu var det ledigt igen då


The Tiesto Night

Liten sammanfattning från kvällen vi drog på Tiesto

Meister Sebb la vantarna på 2 biljetter och gjorde helt rätt i att fråga om jag ville med.
Samma kväll så började Burre sin intensiva jakt på en egen biljett då han förbannat sig själv sen förra gången Tiesto körde här och han inte gick dit. Det hela slutade med att vi tog Pärlan till Stockholm en kväll efter jobbet och la glatt många hundralappar i överpris för den gyllene biljetten.

Efter att ha inhandlat RedBull och öronproppar så åkte vi Civic med mycket bas till Stockholm, kön ringlade sig sedan en jävla bit, som tur var så hade Meister Sebb vinteroutfit i kylan (inte).

När Tiesto väl körde igång så hade vi redan besökt baren några gånger, vart några hundra suddiga kort, här kommer några som går att visa.


Brownish

Vart en trevlig kväll hos Calle PS, fick se nya fina lyan på bondebacken. Vart mycke nostalgi med gamla arbetskolegorna, va lite snålt med Jäger bara, men det styrdes upp på bmb efter. Idag har jag vart riktigt seg och somnat på diverse ställen i lägenheten, Tyko drog med mig och bjöd på käk så jag kunde bli människa igen på Bellman. Redigt gott lamm med potatisgratäng för mig medan Tyko tog en burgare och pannkakor. Nu är det snart dax för den sedvanliga söndagsfilmen med underbart kaffe hos Meister Sebb!


Saturday night

Kvällen närmar sig med storsteg!

Gårdagen vart en färd till Stockholm med Blondiie som hade audition till en popgrupp. Brudarna i gruppen hade vassa pipor och eftersom hon inte övat på sången på länge så har hon en vecka på sig att förbereda sig mer. Lite donk sen hemfärd till hennes far för att plocka upp några plattor öl. Det kom över en väldigt söt pälsboll också, trodde aldrig jag skulle få bort Blondiie.
Skulle ta det lugnt igår och jag höll löftet(isch) jag gick inte ut iaf. Men trevligt folk kom över och övade alkoholvanor.

Dagens bedrift har blivigt att mata katterna och färga håret. Kvällen kommer fortsätta hos gamla kollegan Calle PS som hostar en bruntfest ikväll, för er som inte vet vad brunt är så är det inte bara en färg utan avdelningen för TV & Hifi. Burre åker till sina egna kollegor och sen möts vi upp när humören är på topp. Väl mött ikväll!


Dimmig morgon på Lillå

Vaknar upp till strålande väder och en dimma över mälaren som sakta försvinner över vattnet...

Burrito har äntligen tagit sig i kragen och tagit hem sin säng! Han firade med att skrämma skiten ur mig innan han började laga mat.

Sen vart det att hämta Pärlan som fått lite uppgradering, nu ryter hon inte längre som sagt... Nu spinner hon ljuvligt. Nu när man kunde ge lite mer kraft utan att det hörs allt för mycket så släppte hon fint i nästan varje sväng.

Räkningar är tråkiga, att ge bort sina pengar är tråkigt (om man inte känner att man har för mycket). Gav metaforen "att leta efter en såg så du kan amputera ditt ben som du egentligen vill ha kvar" igår... jag hade tappat bort alla OCR nummer så jag var tvungen att ringa alla som ville ta mina pengar.

I fredags så var jag tydligen i USA och tog ut runt 4000 spänn innan midnatt, eller mitt kort va det iaf. Banken hörde av sig i lördags och frågade hur jag tog mig dit med kortet eftersom jag betalat inträdet på BMB i Västerås 40 minuter tidigare. Kortet hade blivigt kopierat och koden likaså, så det va inte så konstigt att det inte gick att handla mat med kortet efter krogrundan. Trodde det skulle ta ca 1 månad att fixa tillbaka allt, men redan idag så hade jag både kort och pengar tillbaka, tummen upp till banken.

Efter alla nyttigheter med att skänka pengar till olika företag så fick jag lägga lite tid på mitt eget. Blondiie hjälpte till att flytta hela makePain.se lager och organisera upp allt så nu är det full koll på lagerhållningen.

Nu väntar en härlig VIT helg, då alla pengar sparas till Volbeat nästa vecka!


RSS 2.0