Tips från kollegan för att göra färden rol...

Tips från kollegan för att göra färden roligare till kunderna, ställ in GPS:en på Norska.


Thursday is enchiladaday

img_5147 (MMS)

Thursday is enchiladaday


Lillördag i dubbel bemärkelse

Hade det vart söndag på riktigt så hade jag vart hyfsat irriterad då jag hela dagen har bråkat deklarationer, bokföringar och FA-skattsedlar för företaget. Försökte ta en paus och drog hem till far min för att putsa lite på bilen, men där stog en rörmokare och pysslade så det var bara att fortsätta. Tröstade mig med en 2 liters cola och kexchoklad.
Gårdagen avslutades med att Wiktor och jag manligt skulle gå ner och möta Dunder för en öl eller två. När Dunder aldrig dök upp och vi fick fram att det var med två töser så började vi ana oråd, och mycket rätt, vi hittade honom på Pluto med en tös som höll på att äta upp honom. Jag kände mig grymt obekväm men Wiktor höll lågan uppe och tyckte vi iaf kunde försöka roa oss, så han gick glatt fram till två olika töser och frågade vad deras pappor jobbade med... dom tyckte Wiktor va skittrevlig och förstod antagligen inte ironin.
Sen testade vi en ny lek, den går ut på att köpa en drink med en 2:a sideshot som passar ihop. Min kombination av en 2:a jäger och nån syrlig drink funkade skitdåligt tyvärr. Wiktor överträffade sig själv med en blå 2:a och vit drink till. Kvällen avrundades på Cirkus.

Lördag (eller onsdag för de flesta)

För alla med normala jobb så är detta en onsdag, för mig är det typ lördag (jag har mina två lediga dagar i mitten av veckan för sista gången på ett tag).
Burre som också har ett liknande schema tog en sväng ner på stan och kikade lite. Förr förra helgen så satt vi och utövade kolgrillning på Meister Sebbs balkong när mina ljusa favoritjeans drog sin sista suck och i princip ramlade isär... ska inte klaga alls på dom, dom har vart med länge och mycke. Men men, det var bara att säga farväl och kika på ett par mörka skönheter som jag haft i bakhuvudet ett bra tag. När jag sa att jag ville ha liknande Jeans som Justin Timberlake har i "My Love" videon så tittade expediten på Solo jävligt skumt på mig, men han förlät mig när han fick reda på att jag handlat mina senaste råmaterialjeans där. Tror ändå han fattade vad jag menade för sekunden efter så plockade han fram ett par som satt perfekt.
Burre gick med 50% sur och 50% glad min ur affären då han också råkade spontanköpa ett par brallor av den säljglada expediten.
Sen kikade vi in på Kjell & Co och köpte ett väggfäste av Johan. Har man inget eget kapital till ett kontor så kan man antingen gnälla eller fixa en egen lösning, saknas bara lite kabelkanaler så blir det kanon.

PS. att deklarera är skittråkigt.


Årets sommarmode

Årets sommarmode, öppna skor med stålhetta, fick dom nyss. Underbart att höra att dom är konstruerade så att dom knipsar av tårna istället för att krossa dom om jag tappar typ en kyl på dom...


Min nya bästa vän.

Idag fick jag min nya bästa vän, hon är en trappklättrare för 140kg. Wiktor tyckte jag inte var värd den och föreslog istället ett till gymkort och steroider så jag kan bära kylskåp upp för trappor på egen hand... Sara tyckte som tur var att trappklättraren var bättre. Den fick lite "bling bling" i form av skyddsisolering också.

Igår såg ag lite motsträvigt "Battle of L.A" med Wiktor, Tyko, Sebbe och.... BULAN! För er som inte vet så är ett möte med Bulan lika ovanligt som att fånga en jättebläckfisk levande.
Filmen va väl en slags tolkning av Independence day... lr nåt. Jag har högre förväntningar på Priest och Thor.



Då var det dax för Lillå igen.

Tar första kafferasten på jobbet då eftersom Bring självklart inte jobbar en röd dag åt jobbet.

Har som sagt fått en ny tjänst, installatör, ska bli hur bra som helst. Nu väntas bara den nya stripade bilen och att jag ska lära mig HTC så jag kan svara i telefonen. En månads planering som börjar nästa vecka så vi får helt enkelt se hur bra vi förberett, learning by doing.

Pärlan har kommit hem efter vintersömnen ute på landet. Hon va lite gnällig eftesom jag inte tagt bort polerna från batteriet men det löste sig med hjälp av en traktor och några startkablar. Nu ska hon bara få en ny givare från det bytta svänghjulet sen ska vi börja leta ny ägare, får åka någon månad mer med henne hoppas jag väl iaf. Är någon intresserad av vart pengarna från henne kommer gå till sen så kommer dom gå till vår stuga som håller på att förfalla, så nej, jag kommer inte resa jorden runt.

Lars har fått överta Volvon nu när han rullar på eget maner. Vi drog in baslådan och nya stereon så han kan glida lite grann iaf. Igår kom han hem efter att ha rammat en röd stolpe och slitit loss en list på sidan och ordnat lite fina repor.

Loungen börjar ta form, allt som vi planerade förra året börjar ta form. Gasolvärmaren tog sin plats redan i vintras och nu var det dax för trall och gasolgrill. Lars gjorde ett dunderkap på trallen när han av slump hittade ett ställe som körde halva priset på den, va bara att slå till. Gasolgrillen va ett liknande kap, jag hittade den av en slump i Eskilstuna och Larre råkade bara vara på kundmöte där precis den dagen, bara att slå till.
Eftersom vi förra sommaren hade åtskilliga personen som led av grov spindelskräck ute hos oss så har vi löst det problemet. Inte många som vet att jag vart skadedjursbekämpare i min ungdom, inte många som vet att jag sparat några av preparaten vi använde oss av också. Om inte spindlarna är starkare än kackerlackor ute på Lillå så kommer vi inte se så mycket mer av dom i år.

Helgen gick i påsken och Wiktors tecken. Wiktor fyllde år och hade spelning med UV-färg som brände i mitt ansikte, riktigt trevligt att se hur säkra dom börjar bli nu. Sen var det mest att se överlevande ut med familjen och frossa ägg och liknande resten av helgen, för att till sist avsluta med en maskulin actionrulle hos Meister Sebb och färga håret.

Announcements:
Det blir inte stugan i år, det betyder att det blir första gången på 11 år som vi inte åker dit på midsommar. Johan är som sagt familjefar och jag har inte en vecka ledigt att förbereda en kvälls fest själv även om folk verkar ha fått för sig det. Jag kommer rulla till Byggkloss stuga och dricka öl i en öltunna låååångt från Västerås, kommer njuta av varje minut.
Tyko är inte min chef längre, han jobbar inte ens kvar på MM. Min nya chef från och med måndag heter Sara och min nya tjänst är den enda som finns på bygget. Detta betyder att jag inte har ett schema inplanerat på helger för första gången på 7 år. Tycker någon synd om sig själv som måste jobba helg så kommer jag gladeligen be er att stoppa er åsikt där solen inte lyser och be er tigga empati hos någon som har en anledning att bry sig.
Valborg kommer firas på Lillå på vår tillfixade balkong med gångavstånd till Lögas brasa som man för övrigt ser från balkongen. Väl mött, vill man kika över så har man stor chans att infinna sig om man bara hör av sig.



Nya leksaker till nya tjänsten.

img_4578 (MMS)

Nya leksaker till nya tjänsten.


Lillå förbereder sommaren med trall.

img_1022 (MMS)

Lillå förbereder sommaren med trall.


Tjänstetelefon, check!

img_7217 (MMS)

Tjänstetelefon, check!


Vår på Lillå.

img_1890 (MMS)

Vår på Lillå.


Nån stackars sate som fastnat med sommarbå...

img_5927 (MMS)

Nån stackars sate som fastnat med sommarbåten mitt i vägen...


RSS 2.0